Tájékoztatás

Kedves Szülők, Gyerekek!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, a feladatok komolyan vételét. Látom, hogy mindenki erőn felül dolgozik azon, hogy a kialakult helyzetből kihozzuk a legjobbat. Szerintem így együtt nagyon jók vagyunk! Tényleg megemelem a képzeletbeli kalapomat mindenki előtt. Köszönöm❤️

Ez a hét rávilágított azonban arra is, hogy az azonnali elérhetőség, az internet kínálta lehetőségek (oldalak, videók, érdekességek) odáig vezettek, hogy sokszor még este 9-10 óra körül is leveleznek a gyerekek egymással vagy a tanárokkal.

Ezért felhívom mindenki figyelmét arra, hogy a jövő héttől -március 23-ától- beállunk a 8-16 óráig tartó munkarendre. A tanárok ebben az időintervallumban fognak válaszolni a kérdésekre. Igyekszünk majd órarend szerint feltölteni az anyagokat (feladatokat) a felületre, akkor kell nézni az adott tárgyat, amikor órarend szerint lenne, akkor a tanár is elérhető lesz.

Remélem, a napirend/munkarend következetes betartásával azt is sikerül elérnünk, hogy iskolai időben nem lesznek csellengő gyerekek az utcán.

Már vannak kötelező beadandók, ami alapján értékelni fogjuk a gyerekek teljesítményét és vannak ajánlások (videók, internetes programok….) amik segítik a megértést, fejlesztik a gyerekek képességeit. A kötelező feladatokat határidőben küldjék el a pedagógusoknak, az ajánlásokat pedig lehetőség szerint tekintsék meg, olvassák el a gyerekek, de ezek nem kötelezőek. Ne felejtsünk el különbséget tenni kötelező és lehetőség szerinti-szorgalmi- feladatok között.

Ne üljenek a gyerekek folyamatosan a számítógép, a laptop előtt vagy az okos telefonnal a kezükben!
Társasozzanak, beszélgessenek, olvassanak hagyományos könyveket és segítsenek otthon!

Megértésüket és kitartásukat nagyon köszönöm, segítségükre számítunk az elkövetkezőkben is.

Vigyázzon mindenki magára!

Bag, 2020.03.20.

Szásziné Győri Éva